Onze Diensten

Projectmatige inzet van vakbekwame monteurs

Voor bedrijven in de maakindustrie en het onderhoud wordt het steeds moeilijker voldoende gekwalificeerd technisch personeel aan te trekken en te behouden. Situaties als drukte en vervanging zijn dan ook steeds lastiger in te vullen. PatRon is een betrouwbare strategisch partner als het gaat om de projectmatige inzet van mechanisch monteurs, elektromonteurs en technisch operators. Daarnaast zijn we ook thuis in de revalidatietechniek. Onze monteurs hebben minimaal 2 jaar werkervaring en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze weinig inwerktijd nodig hebben en meteen rendabel zijn.

Wanneer schakelt u PatRon medewerkers in?

Onze monteurs worden over het algemeen ingezet bij projecten van enkele weken tot enkele maanden. Uiteraard is dit in overleg met u. Onze medewerkers zijn er voor u bij:

Afwezigheid van uw vaste medewerkers wegens vakantie, ziekte of zorgverlof

Behoefte aan bepaalde technische expertise

Drukte zoals bij piekwerkzaamheden en projecten

Onze werkgebieden

Wij nemen technici aan binnen verschillende specialismes en met een verscheidenheid aan ervaring. Hiermee kunnen we voldoen aan de diversiteit van uw vraag. We onderscheiden de volgende werkgebieden:

PatRon monteurs hebben een mbo 3 of 4 opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica en tenminste 2 jaar ervaring in het vak. Onze monteurs zijn gewend aan een wisselende werkomgeving en zijn daardoor snel ingewerkt. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de techniek zijn wij in staat om, in overleg met u, precies de juiste monteur in te zetten. Al onze medewerkers werken veilig en beschikken uiteraard over een VCA certificering.

Onze machinebouwmonteurs werken zeer nauwkeurig. Zij hebben uiteraard kennis van zaken en lezen tekeningen, stellen onderdelen samen en beschikken over lastechnieken. Ook hebben zij kennis en ervaring op het gebied van het programmeren van PLC systemen (Allen-Bradley, Siemens etc.). PatRon machinebouwmonteurs zijn sociaal vaardig en worden regelmatig op technische en sociale vaardigheden getraind. Net als onze onderhoudsmonteurs beschikken de machinebouwmonteurs allemaal over een VCA-certificaat.

De operators binnen uw bedrijf staan letterlijk aan de knoppen van het productieproces. Zij hebben de kwaliteit en de kwantiteit van het proces in handen. Een technisch operator zet u in wanneer u een rendementsverbetering op de productie voor ogen hebt. De technische operators van PatRon zijn in staat om het productieproces te doorgronden en eventuele verbeteringen aan te geven. Dit kunnen procedurele verbeteringen zijn maar ook technische. Wij gebruiken hiervoor data die bijvoorbeeld kan komen vanuit een OEE-meting (Overall Equipment Effectiveness). Natuurlijk is het ook mogelijk om andere data als uitgangspositie voor een procesoptimalisatie te nemen.

Een speciale werkgebied voor PatRon is de revalidatietechniek. Wij hebben hier ruime ervaring in. Onze monteurs zijn in staat diverse revalidatie- en zorghulpmiddelen te onderhouden en te repareren. Zij hebben vaak een mechatronische/elektronische achtergrond of een achtergrond in de autotechniek. Wij bieden monteurs voor zowel de binnen- als buitendienst. Vooral voor de buitendienst is een passende persoonlijkheid een must. Hier selecteren we dan ook streng op. Verder zijn al onze monteurs revalidatietechniek in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wij geloven in ontwikkeling en verbinding

Wij geloven in het verbinden van mens en techniek. En omdat de techniek zo ontzettend snel gaat, moeten technici zich continu blijven ontwikkelen. Alleen zo kunnen organisaties concurrerend zijn en blijven. Wij bieden onze medewerkers dus ook alle ruimte voor (bij)scholing.

Daarnaast hebben wij als doel ons echt te verbinden met onze medewerkers en vinden wij een goede balans tussen werk en privé essentieel. Gezelligheid, eerlijkheid en respect zijn waarden die bij ons hoog in t vaandel staan. Uiteraard zijn PatRon monteurs respectvol, flexibel, representatief en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De regio’s waar PatRon monteurs inzetbaar zijn

locaties

PatRon werkt vanuit de hoofdvestiging in Tiel. Daarnaast hebben wij dependances in Etten-Leur en Gemert. Het merendeel van onze monteurs woont in de omgeving van deze vestigingen. Zij hebben de beschikking over een bedrijfsauto waardoor wij een groot deel van Nederland kunnen bedienen. De focus ligt hierbij wel op het Midden- en Zuiden van het land. Is uw bedrijf in een andere regio werkzaam? Neem dan vooral contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Kennis maken

Benieuwd wat PatRon voor u kan doen? Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij binnen een werkdag contact met u op.