Onze Diensten

Uw partner voor (preventief) technisch onderhoud

Op zoek naar een partner voor het (preventief) technisch onderhoud van uw machines of zorghulpmiddelen? Dan bent u bij PatRon aan het juiste adres. Samenwerken met PatRon betekent samenwerken met mensen uit de techniek. Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring in de maakindustrie en het onderhoud. Hierdoor begrijpen wij uw uitdagingen en zijn wij dé technisch dienstverlener voor de maakindustrie en aanbieders van (technische) zorghulpmiddelen. PatRon is lid van de Koninklijke Metaalunie.

Vakbekwame monteurs tot uw beschikking

Voor het (preventief) onderhouden van uw machines of zorghulpmiddelen heeft PatRon o.a. mechanisch monteurs, elektromonteurs en technisch operators in dienst. Onze monteurs hebben minimaal 2 jaar werkervaring en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze weinig inwerktijd nodig hebben en meteen rendabel zijn. Uiteraard beschikken PatRon monteurs over de nodige (veiligheids)certificaten, waaronder een geldig Vca-certificaat.

Wanneer samenwerken met PatRon?

Uiteraard kunt u PatRon inschakelen op het moment dat u daadwerkelijk technische ondersteuning nodig heeft. Wij geloven echter vooral in een samenwerking voor de lange termijn. Op deze manier kan PatRon echt een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij maken dan in overleg met u een onderhoudsplanning waarmee we nog beter kunnen inspelen op uw behoeften. We kunnen dan op voorhand al zoveel mogelijk de juiste capaciteit op het juiste moment inplannen. Natuurlijk zijn onze monteurs ook inzetbaar op ‘losse’ projecten van enkele weken tot enkele maanden. Bijvoorbeeld in het geval van:

Behoefte aan bepaalde technische expertise

Drukte zoals bij piekwerkzaamheden en projecten

Afwezigheid van uw vaste medewerkers wegens vakantie, ziekte of zorgverlof

Onze werkgebieden

Om te kunnen voldoen aan de diversiteit van uw vraag, hebben wij technici in dienst met verschillende specialismen en een verscheidenheid aan ervaring. We onderscheiden de volgende werkgebieden:

PatRon monteurs hebben een mbo 3 of 4 opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica en tenminste 2 jaar ervaring in het vak. Onze monteurs zijn gewend aan een wisselende werkomgeving en zijn daardoor snel ingewerkt. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de techniek zijn wij in staat om, in overleg met u, precies de juiste monteur in te zetten. Al onze medewerkers werken veilig en beschikken uiteraard over een VCA certificering.

Onze machinebouwmonteurs werken zeer nauwkeurig. Zij hebben uiteraard kennis van zaken en lezen tekeningen, stellen onderdelen samen en beschikken over lastechnieken. Ook hebben zij kennis en ervaring op het gebied van het programmeren van PLC systemen (Allen-Bradley, Siemens etc.). PatRon machinebouwmonteurs zijn sociaal vaardig en worden regelmatig op technische en sociale vaardigheden getraind. Net als onze onderhoudsmonteurs beschikken de machinebouwmonteurs allemaal over een VCA-certificaat.

De operators binnen uw bedrijf staan letterlijk aan de knoppen van het productieproces. Zij hebben de kwaliteit en de kwantiteit van het proces in handen. Een technisch operator zet u in wanneer u een rendementsverbetering op de productie voor ogen hebt. De technische operators van PatRon zijn in staat om het productieproces te doorgronden en eventuele verbeteringen aan te geven. Dit kunnen procedurele verbeteringen zijn maar ook technische. Wij gebruiken hiervoor data die bijvoorbeeld kan komen vanuit een OEE-meting (Overall Equipment Effectiveness). Natuurlijk is het ook mogelijk om andere data als uitgangspositie voor een procesoptimalisatie te nemen.

Een speciale werkgebied voor PatRon is de revalidatietechniek. Wij hebben hier ruime ervaring in. Onze monteurs zijn in staat diverse revalidatie- en zorghulpmiddelen te onderhouden en te repareren. Zij hebben vaak een mechatronische/elektronische achtergrond of een achtergrond in de autotechniek. Wij bieden monteurs voor zowel de binnen- als buitendienst. Vooral voor de buitendienst is een passende persoonlijkheid een must. Hier selecteren we dan ook streng op. Verder zijn al onze monteurs revalidatietechniek in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wij geloven in ontwikkeling en verbinding

Omdat de techniek ontzettend snel gaat, moeten technici zich continu blijven ontwikkelen. Alleen zo kunnen organisaties concurrerend zijn en blijven. Wij bieden onze medewerkers dus ook alle ruimte voor (bij)scholing. PatRon is een erkend leerbedrijf volgens de SBB.

Daarnaast hebben wij als doel ons echt te verbinden met onze medewerkers en vinden wij een goede balans tussen werk en privé essentieel. Gezelligheid, eerlijkheid en respect zijn waarden die bij ons hoog in t vaandel staan. Uiteraard zijn PatRon monteurs flexibel, representatief en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De regio’s waarin wij werkzaam zijn

locaties

PatRon werkt vanuit de hoofdvestiging in Tiel. Daarnaast hebben wij dependances in Etten-Leur en Gemert. Het merendeel van onze monteurs woont in de omgeving van deze vestigingen. Zij hebben de beschikking over een bedrijfsauto waardoor wij een groot deel van Nederland kunnen bedienen. De focus ligt hierbij wel op het Midden- en Zuiden van het land. Is uw bedrijf in een andere regio werkzaam? Neem dan vooral contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Kennis maken

Benieuwd wat PatRon voor u kan doen? Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij binnen een werkdag contact met u op.