Nieuws

Kom werken bij PatRon en ontvang een Big Green Egg BBQ of Ofyr vuurschaal ter waarde van 2500 euro.

6 Maart 2022
bbq experience center
bbq experience center

PatRon en BBQ Experience Center slaan dit jaar de handen ineen en daar kun jij van profiteren. Wanneer je in 2022 bij ons aan de slag gaat als onderhouds- en storingsmonteur ben je niet alleen verzekerd van een geweldige baan, je krijgt dan ook nog eens een Big Green Egg of Ofyr vuurschaal ter waarde van 2500 euro op de koop toe! Op deze pagina lees je alles over de baan, hoe je kunt solliciteren en wat de actievoorwaarden zijn.

Zet nu de volgende stap in je loopbaan als Monteur Technisch Onderhoud en Storingen

Werk je op dit moment als Onderhouds- of Storingsmonteur en zou je wel wat meer diversiteit en uitdaging in je werk willen? Dan is PatRon het bedrijf voor jou! Wij verzorgen het technisch onderhoud bij tal van bekende nationale en internationale productiebedrijven. Onze klanten bevinden zich met name in de regio Midden- en Zuid-Holland en zitten vooral in de maakindustrie, maar houden zich bijvoorbeeld ook bezig met technische zorghulpmiddelen.

Wat ga je doen als PatRon Onderhoudsmonteur?

Als PatRon Monteur zorg je er op zowel elektrisch als mechanisch vlak voor dat de productieprocessen van verschillende opdrachtgevers goed kunnen blijven draaien. Je wordt op projectbasis ingezet en ieder project heeft weer zijn eigen verantwoordelijkheden en takenpakket. Dat maakt het werken bij PatRon zo leuk en afwisselend. En omdat je bij verschillende bedrijven komt, blijft het werk uitdagend en ontwikkel je jezelf enorm snel.

Dit bieden we je aan arbeidsvoorwaarden

Allereerst bieden we je een hechte club vol gezelligheid, humor en met regelmaat gezellige bijeenkomsten. Er heerst een informele huiselijke sfeer waarin we ook aandacht hebben voor eventuele partners en kinderen. Je krijgt daarnaast

 • een vast contract,
 • boven-marktconform salaris
 • een auto van de zaak of reiskostenvergoeding
 • opleidingsbudget
 • kledingpakket met passende PBM’s
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • 8% vakantietoeslag
 • pensioenregeling
bram met auto

Jouw profiel

Wij hebben mogelijkheden voor enthousiaste en leergierige junior, medior en senior monteurs.

Jouw opleiding en ervaring

Je hebt een mbo-diploma elektrotechniek, mechatronica of WTB. Omdat je zelfstandig moet kunnen werken, heb je in ieder geval zo’n 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met het werken met een PLC of bent bereid dit te leren.

Flexibel, representatief en respectvol

Bij onze opdrachtgevers ben je het visitekaartje van PatRon. Dat vraagt dus wel wat van je. Het belangrijkste is dat je flexibel bent ten aanzien van werktijden en werklocaties. Gezien onze klantregio’s woon je in het midden of zuiden van het land, hebt een rijbewijs B en bent bereid om in ploegendiensten te werken (dagdienst optioneel). Uiteraard ben je representatief en respectvol naar collega’s en opdrachtgevers.

Ga werken bij PatRon en krijg een barbecue of vuurschaal t.w.v. 2500 euro cadeau!

Om je het werken bij PatRon nog aantrekkelijker te maken, hebben we gedurende heel 2022 een geweldige actie voor je. Want wanneer je bij ons in dienst komt, kun je na je proeftijd een barbecue of vuurschaal t.w.v. 2500 euro bij BBQ Experience Center uitzoeken! Je hebt de keuze uit een Kamado Big Green Egg L houtskool BBQ of een Ofyr 80 vuurschaal inclusief de nodige accessoires. Een top cadeau voor heel veel gezellige uurtjes. In onze actievoorwaarden vind je alle details over deze actie.

Meer informatie en direct solliciteren

Enthousiast geworden over werken bij PatRon? Laat dit ons dan weten! Contact opnemen met Eline kan op onderstaande manieren. Spreken we je snel?

 • Bellen: 06-19 03 24 99
 • Mailen: eline@pat-ron.nl
 • Whatsappen: 06-19 03 24 99
 • Langskomen: op een van onze vestigingen

Actievoorwaarden

 • De actie geldt alleen voor de functies Mechanisch onderhoudsmonteur en Monteur elektrotechniek en loopt tot en met 31 december 2022.
 • Zodra je in dienst treedt en je proeftijd is verstreken, kun je jouw bbq of vuurschaal uitzoeken bij het BBQ Experience Center in Roosendaal.
 • Je hebt de keuze uit een Big Green Egg L of Ofyr 80 vuurschaal al dan niet met aanvullende accessoires voor een totaalbedrag van 2500 euro inclusief btw. BBQ Experience Center zorgt ervoor dat alles bij je thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd.
 • Voor deze actie werken wij exclusief samen met BBQ Experience Center in Roosendaal. Het is dus niet mogelijk ergens anders jouw bbq of vuurschaal uit te zoeken of te bestellen.
 • Het is ook mogelijk te kiezen voor een uitkering van de helft van de waarde van de actie (1250 euro) in geld.
 • We zouden het erg waarderen wanneer je een foto maakt met jouw nieuwe bbq of vuurschaal en wij deze mogen delen op de social media kanalen van zowel PatRon als BBQ Experience Center.

Contact

Velden met een * zijn verplicht.