Over Ons

Nieuwe generatie technici in machinebouw, onderhoud en operating

PatRon is opgericht met als doel te bouwen aan een nieuwe generatie technici in de machinebouw, machine onderhoud, machine operating en revalidatietechniek. Flexibele mensen die beschikken over brede technische vaardigheden en actuele technische kennis. PatRon zet deze technici vervolgens in bij bedrijven die op zoek zijn naar (extra) personele capaciteit voor bijvoorbeeld projecten en andere tijdelijke personeelsuitdagingen.

PatRon is voor mij geslaagd als we een nieuwe generatie technici kunnen mobiliseren en motiveren. Zorgen voor nieuwe aanwas van kwalitatieve technici in de maakindustrie en het onderhoud, die ook de generatie na hen inspireren. Tevreden PatRon medewerkers die onze opdrachtgevers ontzorgen en onze bedrijfsdoelstellingen kunnen overbrengen.


Patrick van Verseveld – Mede eigenaar

Kwaliteit en verbondenheid

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, warmte en verbondenheid. In de ruimste zin van het woord. Wij verbinden mensen en techniek: we investeren echt in onze medewerkers en ontzorgen bedrijven. Richting onze medewerkers doen we dat met mooie projecten, opleidingen, goede arbeidsvoorwaarden en vooral gezelligheid. Voor onze opdrachtgevers zijn een we een gelijkwaardige en strategische HR partner die meedenkt over de invulling van diverse tijdelijke personele vraagstukken.

Kwaliteit, eerlijkheid, warmte en verbondenheid, dat is waar PatRon voor staat. Oprecht investeren in medewerkers met aandacht, mooie projecten en opleidingen. Daarnaast bieden we onze opdrachtgevers echte continuïteit met de beste monteurs uit de markt. Flexibel inzetbare professionals die mee ontwikkelen met veranderende technieken en inzichten.


Ron Hartman – Mede eigenaar

Het PatRon team

Ron

Ron

(Mede) Eigenaar | Sales & Marketing

+31 6 29 21 33 02

ron@pat-ron.nl

LinkedIn

Tim

Tim

Medewerker automatisering | ICT

Menno

Eline

Projectleider | HR adviseur

+31 6 19 03 24 99

eline@pat-ron.nl

LinkedIn

Menno

Menno

Administratief medewerker | Boekhouding

+31 6 15 69 59 34

menno@pat-ron.nl

LinkedIn

Patrick

Patrick

(Mede) Eigenaar | Inkoop, HR & Juridische Zaken

+31 6 23 93 51 85

patrick@pat-ron.nl

LinkedIn

Fred

Fred

Accountmanager

+31 6 17 56 04 29

fred@pat-ron.nl

LinkedIn

Ineke

Ineke

Corporate Recruiter

+31 6 11 43 92 96

ineke@pat-ron.nl

LinkedIn

Jolanda

Jolanda

Corporate Recruiter Oost NL

+31 6 15 10 87 17

jolanda@pat-ron.nl

LinkedIn

Gevestigd in Tiel, Gemert en Etten-Leur

Burgemeester Kamer

Het hoofdkantoor van PatRon is gevestigd in Tiel in het oude gemeentehuis van het voormalig stadje Wadenoijen dat in 1956 aan Tiel is toegevoegd. Vanuit deze sfeervolle locatie bedienen we Midden- en Zuid-Nederland. We ontvangen onze bezoekers in een huiselijke en persoonlijke sfeer, die symbool staat voor onze manier van werken. Naast de vestiging in Tiel, heeft PatRon dependances in Gemert en Etten-Leur. Wil je ons bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op