Werken bij PatRon

Een baan bij PatRon, voor monteurs die verder willen

PatRon bouwt aan een nieuwe generatie technici in de machinebouw, het machine onderhoud en machine operating. Monteurs die binnen een vaste baan hun kennis en vaardigheden willen inzetten bij verschillende bedrijven. Professionals die leergierig zijn en zichzelf graag naar een volgend niveau willen brengen onder meer door het regelmatig volgen van (bij)scholing.

    Dit kun je van PatRon verwachten

  • Een gezellige club technici met een missie
  • Direct een vaste aanstelling met een goed salaris
  • Uitdagende projecten bij mooie bedrijven
  • Alle ruimte voor (bij)scholing inclusief persoonlijk opleidingsbudget
  • Optie tot auto van de zaak

De functies binnen PatRon

Of je nu een junior of senior bent, PatRon biedt interessante opdrachten voor:

Onderhoud

Onderhoudstechnici

Machinebouw monteurs

Machinebouwmonteurs

Machinebouw monteurs

Technisch Operators

Technische Operators

Monteurs Revalidatietechniek

Image placeholder

Werken bij mooie bedrijven in de techniek

PatRon is een jonge onderneming, maar desondanks hebben we al zo’n 25 jaar ervaring in de techniek. Hierdoor hebben we een groot netwerk van bedrijven in de maakindustrie, het (machine)onderhoud en de revalidatietechniek. En kunnen we jou dus mooie uitdagende projecten bieden! Onze klanten bevinden zich vooral in Noord-Brabant, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland. Als PatRon monteur word je vooral ingezet bij drukte en afwezigheid van vaste medewerkers of wanneer er behoefte is aan jouw specifieke technische expertise.

Image placeholder

Je vindt ons in Tiel, Gemert en Etten-Leur

Het hoofdkantoor van PatRon is gevestigd in Tiel, in een oud gemeentehuis. We ontvangen onze bezoekers in een huiselijke en persoonlijke sfeer, die symbool staat voor onze manier van werken. Naast de vestiging in Tiel, heeft PatRon dependances in Gemert en Etten-Leur. We hopen natuurlijk dat we je hier snel een keer kunnen ontmoeten!

PatRon verbindt mens & techniek

Het is onze missie mens en techniek met elkaar te verbinden. Ons bedrijf staat niet alleen voor kundige technici, maar zeker ook voor warmte en verbondenheid. We investeren echt in onze medewerkers met mooie projecten, opleidingen, goede arbeidsvoorwaarden en vooral gezelligheid. Zo zijn we transparant over onze salarissen, krijg je bij aanvang van je dienstverband een opleidingsbudget van 2500 euro te besteden, is er een optie tot een auto van de zaak en kun je jouw PatRon collega’s onder meer ontmoeten tijdens onze maandelijkse (digi)borrel.

Meer weten?

Ga dan naar onze vacatures en solliciteer. Nog vragen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of direct met een van onze medewerkers